AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close

Moderne badkamer
in schaijk 

Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - Binnenkijken moderne badkamer Schaijk Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - Binnenkijken moderne badkamer Schaijk  
Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - Samenvatting badkamer met half vrijstaand bad

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer met regendouche

Gemaakt door:Ago Badkamers & Tegels in Schaijk
Woonplaats:Schaijk
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Complete, moderne badkamer met regendouche en royaal meubel

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamerrenovatie? Dan ben je bij AGO Badkamers & Tegels in Schaijk aan het juiste adres! In deze binnenkijker nemen we je mee naar een moderne badkamer in Schaijk waarin slimme producten en stijlvol design samenkomen.

 

Een oase van rust en functionaliteit

In deze badkamer vind je een douche met twee openslaande douchedeurtjes van getint glas. Deze smalle deurtjes hebben maar een kleine draaicirkel nodig. Hierdoor kon Ago een toilet voor de douche plaatsen. Aan de rechterzijde van de douche scheidt een fraaie wand de douche van het bad. Zo heb je alle privacy om heerlijk te douchen. De regendouche zorgt daarbij voor een ontspannende douche-ervaring, terwijl de inbouwnis, in de douchewand, handig is om je shampoos en andere verzorgings-producten op te bergen. Een moderne douchedrain, die subtiel is weggewerkt in de douchevloer, zorgt voor de finishing touch van de douche. Met deze slimme douche-opstelling, was het mogelijk om een complete badkamer te realiseren, met toilet en bad.

Wist je dat je met onze 3D Badkamerontwerp-tool alvast zelf aan de slag kan gaan met een ontwerp?
 

 

Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - 1. Een oase van rust en functionaliteit
Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - 1. Een oase van rust en functionaliteit

Stijlvolle badkamer: tegels maken hét verschil

De douchemuur en het bad zijn betegeld met beige tegels. Deze warme tint zorgt voor een aangename uitstraling. Deze beige tegels zijn ook achter het wandcloset geplaatst, als kleuraccent. Op de overige wanden zijn grote horizontale witte tegels aangebracht, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Het contrast tussen het wit en beige zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Meer weten over tegels kiezen? Download ons tegelstappenplan.

De regendouche zorgt voor een ontspannende douche-ervaring.

Een functioneel badmeubel

Tegenover het toilet bevindt zich een Thebalux badmeubel met twee lades in een donkere eiken houtlook. Dit meubel biedt voldoende opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden. Op het meubel is een brede wastafel geplaatst, waarbij aflegruimte aan de rechterzijde zorgt voor extra gemak.

Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - 2. Een functioneel badmeubel
Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - 2. Een functioneel badmeubel

Vind jouw perfecte badkamer bij AGO Badkamers & Tegels

Wil jij ook genieten van een prachtige badkamer die perfect past bij jouw stijl en wensen? Breng dan een bezoek aan de showroom van AGO Badkamers & Tegels in Schaijk! Met ons uitgebreide assortiment en deskundig advies helpen wij jou graag om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak via onze website en laat je inspireren!

Binnenkijken moderne badkamer Schaijk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken