AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers Oss - Badkamers Oss Badkamers Oss - Badkamers Oss

Badkamers Oss

Nabij Oss tref je sanitair specialist Ago Badkamers & Tegels. Je bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen. Onze badkamer adviseurs leiden je graag rond en zijn benieuwd naar jouw specifieke wensen. We zijn expert op het gebied van tegels, sanitair producten en de plaatsing van complete badkamers. Daarbij nemen we graag het badkamer ontwerp en de badkamer montage voor onze rekening. Hierbij staat een persoonlijke begeleiding bij ons voorop, want we weten hoe groot de impact van een nieuwe badkamer is.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers vlakbij Oss

In de buurt van Oss tref je sanitair specialist Ago Badkamers & Tegels. Kom langs en doe badkamer inspiratie op in onze showroom. Laat je wegwijs maken in de badkamertrends van dit moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wellness badkamer? Hiermee creëer je thuis een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Welke stijl ook jouw voorkeur geniet: wij verzorgen ook graag het ontwerp en de badkamer montage. Dus aarzel niet en kom een kijkje nemen bij onze badkamerwinkel in de buurt van Oss.

Badkamers Oss - 1. Badkamers vlakbij Oss
Badkamers Oss - 1. Badkamers vlakbij Oss

Unieke voorbeeldbadkamers 

In onze ruime showroom dichtbij Oss vind je unieke badkamer opstellingen. Enkele stijlen die we uitlichten zijn de wellness badkamer, industriële badkamer en de luxe badkamer. Onze sanitair specialisten leiden je graag rond en adviseren welke badkamer bij jouw woonruimte en persoonlijke smaak past. Vertrouw jij jouw badkamer project aan ons toe? Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw droombadkamer.  

Badkamers Oss - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sanitair in Oss

Wat is er leuker dan het uitzoeken van je sanitair producten? Lekker rondneuzen en kijken welke douche, wastafel, opbergkast en tegelvloer bij jouw passen. Onze adviseurs vertellen je gepassioneerd over de ins en outs van jouw favoriete badkamer producten. Daarbij kijken ze ook kritisch of de sanitair keuzes bij elkaar passen als geheel.

Lees meer over ons sanitair assortiment

Badkamers Oss - 2. Sanitair Oss
Badkamers Oss - 2. Sanitair Oss

Badkamer tegels in Oss

In onze sanitairwinkel vlakbij Oss tref je een uitgebreid assortiment badkamertegels en tegels voor woonvloeren. Van kleine tegels tot het populaire XXL-formaat en van klassiek tot modern. Welke stijl ook bij jou past: wij hebben het voor je uitgestald in onze showroom. Zo kun je de tegels goed bekijken en met de hand voelen. Onze tegel specialisten vertellen je daarbij graag meer over de tegels. Kom je langs in onze showroom? Wellicht zit jouw tegel erbij!

Wij verzorgen ook graag het ontwerp en de badkamer montage

Badkamer montage Oss

Als onderdeel van Ago-Groep Installatiebedrijven bieden we een vakkundige badkamer montage. We zijn gespecialiseerd in renovatie projecten en nemen graag zoveel mogelijk uit je handen tijdens de verbouwing. Naast de grote projecten steken we onze handen ook graag uit de mouwen voor de kleinere klussen. Voor als je bijvoorbeeld een nieuwe doucheset wil laten plaatsen.

Lees meer over ons installatiebedrijf

 

Badkamers Oss - 4. Badkamerwinkel vlakbij Oss
Badkamers Oss - 4. Badkamerwinkel vlakbij Oss

Eén aanspreekpunt tijdens verbouwing

Een verbouwing is altijd een spannende periode. Daarom zorgen wij dat je tijdens de renovatie één aanspreekpunt hebt. Zo krijg je vertrouwd, gemakkelijk en snel antwoord op je vragen. Bijvoorbeeld over de installatie, het sanitair, de projectduur en -voortgang, duurzaamheid en andere werkzaamheden. We luisteren ook graag naar je wensen tijdens de verbouwing. Vertrouw je de renovatie aan ons toe? Neem dan contact met ons op.

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken