AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 414 400 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Familie badkamers - Advies specialist

Een badkamer voor het hele gezin

De één wil tandenpoetsen, de ander staat nog onder de douche. En zelf wil je ook nog een laatste blik in de spiegel werpen. In een badkamer voor het hele gezin is het ’s ochtends vaak een drukte van jewelste. Gelukkig zorgt een slim badkamerontwerp ervoor dat je hele gezin in alle rust kan opstarten. Een praktische indeling, extra veel opbergruimte en een dubbele wasbak doen bijvoorbeeld wonderen! Bekijk onze familie badkamers.

Familie badkamers
Producten voor de familie badkamer
Comfortabel douchebad Het glazen badscherm voorkomt een waterballet Comfortabel douchebad
Vrijstaande badkraan Eyecather in de badkamer Familie badkamer met vrijstaand bad
Luxe bubbelbad Op verzoek in te bouwen in meerdere soorten baden Familie badkamer met bubbelbad
Ruim ligbad Voor eindeloos badplezier in de familiebadkamer Ruim ligbad

Tips voor de familiebadkamer

Hoe groot je gezin ook is: in een slim ontworpen badkamer is er ruimte voor iedereen. Met enkele handige tips voor de familiebadkamer realiseer je de ideale badkamer voor het hele gezin. Zo biedt een spiegelkast bijvoorbeeld veel extra opbergruimte. En met een dubbele wasbak voorkom je het bekende ellenbogenwerk aan de wastafel. Geen gezin is natuurlijk hetzelfde. Onze familiebadkamers zijn er dan ook in alle soorten en maten.

Familiebadkamer met bad

Een familiebadkamer is eigenlijk pas compleet met een bad. De kinderen kunnen er heerlijk in spelen en ‘s avonds beleef je er een aangenaam moment voor jezelf. En het mooie is: er is vrijwel altijd plaats voor een bad. Als je maar slim met de ruimte omgaat. AGO Badkamers & Tegels helpt je graag bij het samenstellen van een badkamer voor het hele gezin.

Familie badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Slim ontwerp voor de mooiste familiebadkamers

Elk gezin is anders. Daarom is het logisch dat je specifieke eisen stelt aan het ontwerp van je familiebadkamer. Onze badkamerontwerpers begrijpen dat als geen ander. Sterker nog: ze doen er alles aan om je droombadkamer te realiseren. Je badkamerspecialist laat je de mogelijkheden graag zelf zien.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Familie badkamers - Slim ontwerp van de perfecte badkamer
Familie badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
Waardering van onze klanten
Familie badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties