AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Echte sfeermakers

Badkamertegels

Badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel van je badkamer. Een goede badkamertegel heb je dan ook niet zo snel gekozen. Om je hulp te bieden bij de keuze in badkamertegels, kun je ons stappenplan downloaden. Het geeft je tips en goede ideeën om tot een weloverwogen keuze te komen. Download ons plan en ga op zoek naar de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl!

DOWNLOAD STAPPENPLAN BADKAMERTEGELS KIEZEN

Onze ruime collectie badkamertegels

Vloertegels Vloertegels
Betonlook tegels Betonlook tegels
Houtlook tegels houtlook vloertegels in de badkamer
Wandtegels Wandtegels
Betonlooktegels Betonlooktegels
Mozaïektegels hexagon Mozaïektegels
Houtlook tegels Houtlook tegels
Portugese tegels Portugese tegels
Klassieke tegels Klassieke tegels
Landelijke tegels Landelijke tegels
Vintage tegels Vintage tegels
Houtlook tegels Houtlook tegels
Pastel Pastel
Zwart Zwart
Aardetinten Aardetinten
Grijstinten Grijstinten
Handgebakken Handgebakken
Terrazzo Terrazzo
Visgraat Visgraat
Pasteltint Pasteltint
XXL Tegels XXL Tegels
3D-tegels 3D-tegels
Marmerlook tegels Marmerlook
Mozaïek tegels Mozaïektegels
Advies van jouw specialist
Tegels - Advies specialist - collectie tegels

Badkamertegels kiezen - hoe doe je dat?

Onze collectie badkamertegels is riant. Tegels bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van je badkamer. Daarom is het slim om goed na te denken over je stijl. De vormen, kleuren, formaten en legwijzen van tegels hebben allemaal een ander effect. Om de juiste keuze te maken, helpt het om de verschillende badkamertegels naast elkaar te zien en te voelen. Kom daarom eens langs in onze showroom. Bovendien kan je badkamerspecialist AGO Badkamers & Tegels in Schaijk al je vragen beantwoorden. Is veiligheid voor jou bijvoorbeeld belangrijk? Dan zijn antisliptegels echt een uitkomst.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Onderhoud badkamertegels

Het onderhoud van je badkamertegels is belangrijk. Je wilt natuurlijk blijvend genieten van je mooie badkamer, zonder elke dag te hoeven poetsen. Daarom zijn alle hoogwaardige badkamertegels uit onze eigen Baden+ Collectie zeer onderhoudsvriendelijk. En net als de tegels van Terratinta, Inca en Diesel zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardig keramiek. Wat voor badkamertegels je ook kiest: je weet zeker dat je badkamer er nog jaren stralend uitziet!

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Voeg tussen badkamertegels

De voegen tussen je badkamertegels zijn belangrijker dan je waarschijnlijk denkt. Ze hebben namelijk veel invloed op de uitstraling van je badkamer. Zo zorgen smalle voegen tussen badkamertegels ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt. En wat dacht je van gerectificeerde badkamertegels? Dat zijn recht afgezaagde tegels, zonder ronde randen. Ideaal als je houdt van strakke muren met smalle voegen. Goed om te onthouden: smalle voegen zijn ook eenvoudig schoon te houden. Ook niet onbelangrijk, toch?

Tegels - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Doe meer inspiratie op!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken