AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
048 641 4400 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
AGO Badkamers & Tegels

Installatiebedrijf

AGO Badkamers & Tegels is onderdeel van de AGO-groep Installatiebedrijven in Schaijk. Het grote voordeel hiervan is dat we alle disciplines voor renovaties in en om uw huis in eigen hand voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt, maar wel met alle specialismen. Ons installatieteam is allround en kan diverse werkzaamheden voor u verzorgen. Van het installeren van uw nieuwe badkamer tot aan dak- en zinkwerk.

Installatiebedrijf - 1. AGO Uw totaalinstallateur in Noordoost Brabant

Uw totaalinstallateur in Noordoost Brabant

Met jarenlange ervaring hebben wij alle vakkennis in huis. Voor zowel kleine als grote projecten onderscheiden we ons door onze ervaren vakmensen. Zij gaan met veel enthousiasme, precisie en service voor u aan de slag. Of u nu uw douche wilt repareren of een nieuwe cv-ketel wilt installeren. Bij ons kunt u terecht voor alle installatiewerkzaamheden, zoals cv’s, elektra, ventilatie, riolering, loodgietersinstallaties, sanitair en dak- en zinkwerk.

Badkamerrenovaties en -reparaties

Wilt u de badkamer renoveren? Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om uw badkamer een nieuwe look te geven. Van kleine aanpassingen tot aan een volledige verbouwing. Bij een renovatie komt erg veel kijken. Niet alleen moet het resultaat er mooi uitzien, u wilt ook dat de techniek erachter klopt. Daarom is een erkend en ervaren installatiebedrijf zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle renovatiewerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw gerenoveerde badkamer. Heeft u een lekkende leiding of is uw douchecabine kapotgegaan? Ook voor badkamerreparaties staan we voor u klaar.

Installatiebedrijf - 2. AGO Badkamerrenovaties en -reparaties

Verwarming

Tegenwoordig zijn er diverse manieren om uw badkamer en de rest van uw woning efficiënt te verwarmen. Zo hebben we prachtige designradiatoren, die naast warmte ook belangrijk zijn voor de uitstraling van uw woning. Ook kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe CV-ketel of een energiezuinige HR-ketel. En wilt u ook genieten van een warme vloer? Vloerverwarming kunnen we toepassen in de badkamer, maar ook in andere delen van uw woning, zoals de woonkamer. Zo heeft u altijd een constante, aangename temperatuur in huis. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw woning te bepalen.

Installatiebedrijf - 3. AGO Verwarming /Duurzaamheid
Installatiebedrijf - 3. AGO Verwarming /Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om uw woning duurzamer te maken. Denk aan alternatieve energiebronnen die hun kracht putten uit de natuur, zoals zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Een duurzame installatie ziet u wellicht als een investering, maar op termijn gaat u flink besparen op uw energierekening. Zo kunt u op een verantwoorde manier genieten van uw woning. Nu én in de toekomst.

Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatiebedrijf - Reviewblok
Wij scoren een
9
14-05-2018
Waardering van onze klanten Komen afspraken na.
Installatiebedrijf - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties