AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
AGO Badkamers & Tegels

Installatiebedrijf

AGO Badkamers & Tegels is onderdeel van de AGO-groep Installatiebedrijven in Schaijk. Het grote voordeel hiervan is dat we alle disciplines voor renovaties in en om jouw huis in eigen hand voor je verzorgen. Zo heb je één aanspreekpunt, maar wel met alle specialismen. Ons installatieteam is allround en kan diverse werkzaamheden voor je verzorgen. Van het installeren van jouw nieuwe badkamer tot aan dak- en zinkwerk.

Helaas kunnen we in 2022 geen badkamers meer maken en installatie inplannen. Op afspraak ben je natuurlijk wel van harte welkom voor advies of voor aankoop van sanitairproducten, die je zelf kunt monteren.

Installatiebedrijf - 1. AGO Jouw totaalinstallateur in Noordoost Brabant

Jouw totaalinstallateur in Noordoost Brabant

Met jarenlange ervaring hebben wij alle vakkennis in huis. Voor zowel kleine als grote projecten onderscheiden we ons door onze ervaren vakmensen. Zij gaan met veel enthousiasme, precisie en service voor je aan de slag. Of je nu je douche wilt repareren of een nieuwe cv-ketel wilt installeren. Bij ons kun je terecht voor alle installatiewerkzaamheden, zoals cv’s, elektra, ventilatie, riolering, loodgietersinstallaties, sanitair en dak- en zinkwerk. Ook als je in omliggende plaatsen woont, zoals Oss of Nistelrode, voeren we graag renovatieprojecten uit.

Badkamerrenovaties en -reparaties

Wil je de badkamer renoveren? Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om jouw badkamer een nieuwe look te geven. Van kleine aanpassingen tot aan een volledige verbouwing. Bij een renovatie komt erg veel kijken. Niet alleen moet het resultaat er mooi uitzien, je wilt ook dat de techniek erachter klopt. Daarom is een erkend en ervaren installatiebedrijf zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alle renovatiewerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw gerenoveerde badkamer. Heb je een lekkende leiding of is je douchecabine kapotgegaan? Ook voor badkamerreparaties staan we voor je klaar.

Installatiebedrijf - 2. AGO Badkamerrenovaties en -reparaties

Verwarming

Tegenwoordig zijn er diverse manieren om je badkamer en de rest van jouw woning efficiënt te verwarmen. Zo hebben we prachtige designradiatoren, die naast warmte ook belangrijk zijn voor de uitstraling van je woning. Ook kun je bij ons terecht voor jouw nieuwe CV-ketel of een energiezuinige HR-ketel. En wil je ook genieten van een warme vloer? Vloerverwarming kunnen we toepassen in de badkamer, maar ook in andere delen van je woning, zoals de woonkamer. Zo heb je altijd een constante, aangename temperatuur in huis. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw woning te bepalen.

Installatiebedrijf - 3. AGO Verwarming /Duurzaamheid
Installatiebedrijf - 3. AGO Verwarming /Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om jouw woning duurzamer te maken. Denk aan alternatieve energiebronnen die hun kracht putten uit de natuur, zoals zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Een duurzame installatie zie je wellicht als een investering, maar op termijn ga je flink besparen op je energierekening. Zo kun je op een verantwoorde manier genieten van jouw woning. Nu én in de toekomst.

Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken