AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Qisani
Dekker Zevenhuizen maatwerk meubel met marmer Dekker Zevenhuizen maatwerk meubel met marmer
Dekker Zevenhuizen

Qisani

Een badkamer die precies past bij jouw wensen en woonstijl? Maak kennis met Qisani; de maatwerk meubelserie van Dekker Zevenhuizen. Van prachtige houten meubels, stenen wastafels tot spiegels. Elk onderdeel is tot in detail afgewerkt en kun je naar wens met elkaar combineren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Dekker Zevenhuizen Qisani meubels 3 modellen

Qisani meubels in 3 modellen: Allasio, Trentino en Celio

Binnen de serie onderkasten, spiegels en kolomkasten heeft Qisani drie modellen; Allasio, Trentino en Celio (op de afbeelding van links naar rechts). De modellen onderscheiden zich door de afwerking. De ladefronten van Allasio hebben een rechte rand, waardoor de lade tegen het meubel aan valt. De ladefronten van Trentino hebben een schuine rand, waardoor de lade volledig in het meubel valt. Wil je dat het meubel helemaal in het front valt? Kies dan voor Celio, die met 45 graden is afgewerkt.  

Mogelijkheden in maat, vorm en kleur

De onderkasten zijn er in elke breedtemaat van 60 cm t/m 240 cm. Je hebt de keuze uit zes mooie houtfineerkleuren; van een natuurlijke eikenkleur tot zwart. Ook kun je kiezen voor één of twee lades. Ben je een liefhebber van industrieel? Dan kun je de onderkast voorzien van een regaal of stalen frame. Daarnaast heeft Qisani bijpassende spiegelkasten en kolomkasten om al je badkamerspullen in op te bergen. Want zeg nou zelf: in een badkamer is extra opbergruimte toch nooit een overbodige luxe?

Dekker Zevenhuizen houten meubel met koperen kraan
Dekker Zevenhuizen Qisani betonlook wastafel l

Maatwerk wastafel

Maak je meubel compleet met een maatwerk wastafel van composietsteen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of volkunststof (Corian). Wit, beton of toch liever marmer? Met 100 kleurmogelijkheden weet je zeker dat je wastafel in je badkamer past. Verder heb je de keuze uit zes verschillende modellen met hun eigen look and feel. Ook de indeling bepaal je zelf. Wil je één of twee wasbakken? Eén of twee kranen? Jouw ideale combinatie wordt op maat voor je gemaakt, tot een breedte van 240 cm.

Wastafelblad met losse waskom

Ook mooi: een wastafelblad met losse waskommen. Zo breng je gelijk de hotelsfeer in huis. Bepaal zelf het formaat van het blad en de plek van de kommen. Je kunt kiezen voor een opbouw waskom, een (semi-)onderbouw waskom of een vlakinbouw waskom. Het wastafelblad kan in vijf materialen gemaakt worden en de kleurmogelijkheden zijn divers. Zo kun je unieke combinaties maken. Denk aan een marmeren wastafelblad met koperen waskom.

Je kunt het wastafelblad vrij ophangen, maar je kunt het ook combineren met een onderkast of een frame.

Dekker Zevenhuizen meubel in pasteltinten

QISANI COLLECTIE

Dekker Zevenhuizen qisani wastafel met gouden kranen
Dekker Zevenhuizen Qisani zwarte spiegel rond
Dekker Zevenhuizen Qisani marmeren wastafelblad en eikenhouten onderkast
Dekker Zevenhuizen Qisani wastafel met marmer

Spiegels en spiegelkasten

Vierkant, rond, ovaal; de trendy spiegelcollectie heeft het allemaal. Wil je de ruimte extra goed benutten? Kies dan voor een spiegelkast of spiegel met planchet. Zo heb je het beste van twee werelden. De spiegels, spiegelkasten en spiegels met planchetten worden op maat gemaakt tot een breedte van 240 cm. Het design en de kleur kun je afstemmen op het badkamermeubel. Zo vormt alles echt één geheel.

Ontdek de laatste spiegeltrends.

Kolomkasten

Een kolomkast in je badkamer is heel praktisch. Een stapel met schone handdoeken, een plankje met shampooflessen; al je badkamerbenodigdheden berg je uit het zicht op. Qisani heeft een kolomkast met dezelfde look and feel als je badkamermeubel, zodat de meubels één geheel vormen. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of lage kolomkast, die aan de wand bevestigd wordt. De lage kolomkast heeft 1 deur en heeft een afmeting van 350 x 350 x 800 mm (bxdxh). De hoge kolomkast heeft 2 deuren en heeft een afmeting van 350 x 350 x 1600 mm (bxdxh).

DEKKER ZEVENHUIZEN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken