AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Geberit Acanto
Geberit Acanto - Geberit Acanto Geberit Acanto - Geberit Acanto
Creatieve vrijheid om je badkamer zelf in te richten

Geberit Acanto

Richt met de Acanto badkamerserie van Geberit je badkamer of toiletruimte volledig in en bepaal de look die je leuk vindt. Deze moderne, elegante serie bied je slimme opbergmogelijkheden en een ruime keuze in badkamermeubels, wastafels, toiletten met Rimfree technologie, bidets en baden. Je kunt zelfs de stijl, opbouw en indeling van je badkamermeubel bepalen. Met Acanto gaan een tijdloos ontwerp én creatieve vrijheid om je badkamer in te richten, hand in hand. 

Geberit Acanto - 1: Stel je eigen Acanto badmeubel samen

Stel je eigen badmeubel samen

Maak zelf unieke, persoonlijke combinaties voor je badkamermeubel. Kies uit de verschillende Acanto wastafels, spiegelkasten en onderkasten. Bepaal zelf de indeling én de uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Denk aan glas, metaal, houtdecor of lak. Wat je ook kiest, het kan niet misgaan. Geberit heeft voor deze serie namelijk grondig onderzoek gedaan naar het gebruiksgemak in de badkamer. Welke producten in de badkamer voor het grijpen moeten liggen, is precies in kaart gebracht. Alle meubelelementen sluiten dan ook goed op elkaar aan. AGO Badkamers & Tegels in Schaijk adviseert je graag over de slimme opbergmogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Al je badkamerspulletjes slim opgeborgen

De Acanto meubels van Geberit hebben een modern, tijdloos design en nemen door het slanke ontwerp weinig ruimte in. Je kunt de meubels flexibel indelen. Verrassend is bijvoorbeeld de Acanto apothekerskast of hoge kast. Hij is smal en hoog, past in elk hoekje, terwijl als je hem opent zelfs de achterste inhoud goed bereikbaar blijft.

Geberit Acanto - 2: Al je badkamerspulletjes slim opgeborgen
Geberit Acanto - 2: Al je badkamerspulletjes slim opgeborgen

Geberit Acanto wastafel

Binnen de Geberit Acanto badkamerserie zijn keramische wastafels in allerlei functionele uitvoeringen te verkrijgen. Wil je genoeg ruimte voor je toiletartikelen? Dan is de asymmetrische wastafel met veel aflegruimte aan de rechterzijde een goede keuze. Deze zijde is minimaal verdiept, waardoor je toiletartikelen ook makkelijker blijven staan. Als design voor jou centraal staat, zijn de Slim Rim wastafels wellicht iets voor jou. Deze hebben een slanke waskom-rand en ogen licht en elegant.

Geberit Acanto - 3: Geberit Acanto spiegelkast

Geberit Acanto spiegelkast

Heb je veel opbergruimte nodig in je badkamer? Kies dan voor een spiegelkast van Geberit Acanto. De aflegplanken bevinden zich aan de binnenzijde van de deuren en zijn te verplaatsen naar een gewenste hoogte. Al je toiletspulletjes zijn zo binnen handbereik en je hebt toch zicht op de extra spiegel tegen de achterwand. Ook de verlichting is op een slimme manier aangebracht. Deze bevindt zich aan de binnenzijde van de kast en geeft zo bij geopende deuren indirect, zacht licht.

Acanto rimfree toilet en bad

Met de hele Acanto badkamerserie kun je jouw badkamer of toiletruimte inrichten. Je hebt de keuze uit verschillende toiletten, bidets, fonteinmeubels en baden met een elegante uitstraling en praktische oplossingen. Zo is het toilet uit de serie voorzien van de Rimfree technologie. Hierdoor ontbreekt de spoelrand en is schoonmaken heel eenvoudig. Het Acanto bad heeft zachte vormen en zorgt voor een aangenaam ligcomfort.

Geberit Acanto - 4: Acanto rimfree toilet en bad

GEBERIT ACANTO: UNIEKE BADKAMERSERIE

Geberit Acanto - Wastafelmeubel
Geberit Acanto - Wastafel
Geberit Acanto - Badkamer
Geberit Acanto - toilet met zwart wastafelmeubel en handdoekrek

Voordelen Acanto op een rij

Geberit Acanto bied je een compleet badkamerconcept dat altijd past. Met de gehele serie is de badkamer of het toilet in te richten. Van spiegelkast tot toilet. Alles is mogelijk, zelfs de keuze in kleuren, materialen en afwerkingen. Zo creëer je een badkamer die helemaal aansluit op je wensen.

 Veelzijdig en doordacht

Geen enkele serie is zo veelzijdig en doordacht als de Acanto serie van Geberit. De serie biedt talloze opbergmogelijkheden die je zelf kunt indelen zoals je dat prettig vindt. De serie biedt innovatieve oplossingen, waardoor je jouw badkamer heel praktisch kunt indelen. Bovendien heeft de serie met het moderne, ranke ontwerp een elegante, tijdloze uitstraling.

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken