AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Geberit AquaClean Sela douchewc
Geberit AquaClean Sela douchewc - Geberit AquaClean Sela douchewc Geberit AquaClean Sela douchewc - Geberit AquaClean Sela douchewc
Het ultieme gevoel van frisheid

Geberit AquaClean Sela douchewc

Een bezoek aan het toilet was nog nooit zo aangenaam. De AquaClean Sela douchewc reinigt je onderlichaam met een zachte douchestraal. Het toilet is uitgerust met innovatieve snufjes die het gebruik extra comfortabel maken, zoals een handige afstandsbediening om de sterkte van de douchestraal in te stellen. Bij AGO Badkamers & Tegels  in Schaijk vertellen we je graag meer over dit hygiënische toilet.

Hoe werkt een AquaClean Sela douchewc?

De Sela douchewc is voorzien van gebruikersdetectie. Hierdoor wordt het water alvast opgewarmd als de sensor beweging detecteert. Na het toiletbezoek druk je op de knop op de afstandsbediening en komt de douchearm met sproeikop tevoorschijn. De temperatuur van het water en de straalsterkte kun je zelf naar eigen wens instellen. Dit maakt de AquaClean Sela douchewc een toiletervaring op maat.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist AGO Badkamers & Tegels in Schaijk voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Luxe functionaliteiten

AquaClean Sela douchewc is voorzien van een aantal luxe functies voor een comfortabel toiletbezoek. De AquaClean Sela is uitgerust met Whirlspray technologie, waarbij de douchekop een pulserende werking heeft. Hierdoor is het mogelijk om efficiënt te reinigen. De Sela zorgt ervoor dat je na ieder toiletbezoek het gevoel van frisheid ervaart.

Geberit AquaClean Sela douchewc - 2. Geberit luxe functionaliteiten
Geberit AquaClean Sela douchewc - 2. Geberit luxe functionaliteiten

De douchewc kun je op ieder moment activeren met het bedieningspaneel op het toilet of met de handige afstandsbediening. Daarnaast is de wc geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld in een familiebadkamer. De gebruikersdetectie detecteert direct als de gebruiker het toilet nadert en met de softclose-functie kun je de toiletbril na gebruik laten dichtvallen. Het is ook mogelijk om een Sela douchewc te kiezen met oriëntatieverlichting, zodat je het toilet ook in het donker kunt vinden.

Elegant mat wit

De Geberit AquaClean Sela douche wc is vanaf nu ook verkrijgbaar in trendy mat wit. De zachte, warme tint geeft sfeer aan de toilethoek en toiletruimte. Zowel het keramiek als de deksel en wc-zitting zijn in het mat wit uitgevoerd. Om eenheid te creëren heeft Geberit de kleur van het keramiek, de wc-zitting en - deksel nauwkeurig op elkaar afgestemd. En dankzij het door Geberit ontwikkelde robuuste oppervlak krijgen krassen en vlekken geen kans. Een luxe badkamer aanvulling voor de liefhebbers van mat wit.

 

 

Sfeerbeeld van een toilethoek met een Geberit AquaClean Sela douche wc in elegant matwit

GEBERIT AQUACLEAN SELA

Geberit AquaClean Sela wit douchewc toilet in badkamer
Geberit AquaClean Sela douchewc toilet wit in combinatie met Monolith reservoir
Geberit AquaClean Sela douchewc toilet wit in combinatie met Monolith reservoir
Geberit AquaClean Sela douchewc

Combineren met Geberit Monolith

Wil je een AquaClean Sela douchewc kopen, maar heb je geen behoefte aan een ingrijpende verbouwing? De Sela is uitstekend te combineren met de Geberit Monolith. Deze reservoiroplossing wordt voor de wand geplaatst en geeft de badkamer een stijlvolle uitstraling door de zwarte of witte glasplaat.

Extra hygiënisch toilet

Deze douchewc is extra hygiënisch. Na gebruik van de douchekop wordt deze automatisch gereinigd met water. Ook de toiletbril is gemakkelijk schoon te maken. De AquaClean Sela is voorzien van QuickRelease. Hierdoor kun je de wcbril met een simpele beweging van de pot verwijderen om het schoonmaken eenvoudiger te maken.

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken