AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Keuco kranen
Keuco kranen - Keuco kranen Keuco kranen - Keuco kranen
Het mooiste design met de beste kwaliteit

Keuco kranen

Keuco heeft een uitgebreide keuze in kranenseries van de allerbeste kwaliteit, passend bij elke woonstijl. Alle series bieden een complete range aan kranen: voor wastafel, douche, bad, bidet of fontein. Kranen met verschillende hoogtes, inbouw of opbouw. Kies je voor een hoge kraan dan kun je hieronder makkelijk je haren wassen. Houd je van minimalistisch? Dan is een inbouwkraan een mooie oplossing: de kraan komt rechtstreeks uit de muur en alle leidingen zijn netjes weggewerkt.

Keuco kranen - CB-kranen-hoogwaardige-kwaliteit

Keuco kranen van hoogwaardige kwaliteit

Keuco kranen zien we in chique hotels. Niet voor niets. De kwaliteit van de kranen voor bad, douche, wastafel of toilet zijn van topniveau. Ze gaan jarenlang mee en blijven er door de perfecte verchroming mooi uitzien. De kranen hebben meerdere chroomlagen en het polijsten krijgt veel aandacht. Keuco vliegt de beste polijsters uit Italië in. Zij polijsten alle onderdelen met de hand. Elk oneffenheid poetsen deze vakmensen zeer nauwkeurig weg. Zo krijgt elke kraan een onberispelijke afwerking. De kranen zijn daarnaast voorzien van de modernste techniek. De bevestigingen zijn van roestvrij materiaal en lekkage krijgt geen kans door de uiterst nauwkeurige afdichtingscontrole.

Keuco kraan: Edition 400 

Het ontwerp van de Keuco Edition 400 kranenserie is samen met de gerenommeerde designstudio Tesseraux+Partner tot stand gekomen. Dat kun je zien. De Edition 400 kraan is met geen enkele andere kraan te vergelijken. De Keuco kraan is gegoten uit één deel en geeft zo een organische, sensuele belijning. De eenhendelkranen zijn in vijf hoogtematen verkrijgbaar en in allerlei moderne uitvoeringen, zoals champagnekleurig nikkel met een matte of glanzende afwerking. Uiteraard passen de kranen perfect bij de meubels en accessoires uit de Edition 400 serie.

Keuco kranen - CB-edition400-kraan

Plan S collectie kraan

De Keuco kranen uit de Plan S collectie, onderdeel van de omvangrijke Plan designserie van Keuco, valt op door zijn ontwerp. De uitloop heeft een opvallende, vloeiende belijning. Samen met de rechte lijnen van de hendel en de rozetten bij de voet of op de muur vormt het een oogstrelend geheel. Je bedient de kraan heel eenvoudig en soepel met één hendel aan de zijkant. Je hebt de keuze in een verchroomde afwerking, een aluminium- of roestvrijstaalfinish.

Keuco kranen - CB-keuco-planS-edition11
Keuco kranen - CB-keuco-kraan-edition11

Keuco kraan: Edition 11

Houd je meer van minimalistische vormen dan is de kraan uit de Edition 11 serie van Keuco wellicht iets voor jou. Deze kraan heeft geometrische vormen en dat oogt robuust en krachtig in elke badkamer. De eenhendelkranen zijn in vijf hoogtematen verkrijgbaar en in allerlei moderne uitvoeringen, zoals brons in een matte of glanzende afwerking.

Overtuig jezelf van de kwaliteit van de Keuco-kranen. Jou badkamerspecialist van AGO Badkamers & Tegels vertelt je er graag meer over.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

ONTDEK DE KEUCO KRANENCOLLECTIE

Keuco Editie 11 wastafelkranen
Keuco Plan S wastafelkraan
Keuco Edition 400 wastafelkraan
Keuco Edition 90 wastafelkranen

KEUCO COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken