AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
KS tegels in de badkamer KS tegels in de badkamer
Duurzame vinyl tegels

KS Tegels

Geef je badkamer een snelle metamorfose met KS Tegels. Unieke kliktegels zonder voeg, die je gemakkelijk over je bestaande wand of vloer plaatst. Verkrijgbaar in prachtige steen- en houtstructuren en op verschillende manieren toepasbaar. AGO Badkamers & Tegels vertelt je graag meer over deze unieke tegels.

KS tegels marmerstructuur

KS Tegels; onderdeel van KS Plafonds

KS Tegels is onderdeel van KS Plafonds; dé specialist van luxe plafonds. Net als de plafonds zijn de tegels ideaal voor je badkamer. Ze zijn namelijk voorzien van een vinyl toplaag, dat ze volledig watervast maakt. Je hebt de keuze uit mooie wandtegels in diverse steenstructuren, houtlook vinylvloeren, grote panelen en wandplaten.

Wist je dat de producten van KS tegels milieuvriendelijk & 100% recyclebaar zijn?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

KS tegels voor een snelle renovatie

De vinyl kliktegels van KS tegels hebben een bescheiden dikte van 4 mm, waardoor ze vaak over de bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden. Ideaal voor een snelle renovatie. Je kunt kiezen uit diverse steenstructuren en kleuren. Denk aan een stoere betonlooktegel of een tegel met een klassieke marmerstructuur. Zo passen je tegels straks helemaal bij je badkamerstijl.

De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten; 30,5 x 61 cm en 47,5 x 95 cm.

KS tegels voor en na de snelle renovatie
KS tegels vinyl vloer

KS vinyl vloeren

Liefhebbers van houtlook opgelet. KS Tegels heeft prachtige vinyl vloeren in de collectie in kleuren als rustiek eiken, grijs eiken en teak. Dankzij de diepe embossing in het oppervlak hebben de vloeren een levensechte houtlook. Ook zijn ze voorzien van een vinyl toplaag, die beschermt tegen slijtage, krassen en vlekken. Zo geniet je extra lang van je nieuwe vloer.

De vloertegels hebben een afmeting van 122 x 22,8 cm.

MOGELIJKHEDEN KS TEGELS

KS kliktegels
KS tegels in de badkamer
KS tegels marmerstructuur in de badkamer
KS vinyl wandplaat

KS panelen

Mag jouw badkamer opvallen? Kies voor de vinyl klikpanelen van KS Tegels. Deze hebben een groot oppervlak van 261 x 30,5 cm, dat je badkamer een ruimtelijk effect geeft. De panelen zijn vrijwel naadloos op de wand en vloer te plaatsen en zijn watervast. Kies uit prachtige kleuren; puur wit, antraciet, betonlook licht, betonlook donker en zand.

KS wandplaten

KS Tegels heeft ook wandplaten in de collectie. Deze zijn recht afgezaagd en hebben een afmeting van 261,5 x 96,5 cm. Dankzij de watervastheid kun je ze overal in huis plaatsen. In de keuken, kelder en natuurlijk de badkamer. Zo kun je de doucheruimte een mooie upgrade geven met een wandplaat in een natuurlijke kleur. De wandplaten zijn verkrijgbaar in diverse hout- en steenkleuren.

KS collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken