AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Maxfine tegelseries - Maxfine tegelseries Maxfine tegelseries - Maxfine tegelseries
Groot, groter, grootst

Maxfine tegelseries

Groot, groter, grootst, dat is waar MaxFine voor staat. De grote platen zijn een nieuwe ontwikkeling in de badkamerwereld. Maxfine maakt keramiekplaten met perfecte prints die lijken op natuurproducten die schaars of onbetaalbaar geworden zijn, zoals marmer. Hieronder lichten we een paar van de prachtige Maxfine-series uit.

Marble marmerserie

De Marble marmerserie van Maxfine is ideaal voor tegelvloeren en wanden in de badkamer. De hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke elegantie geven je badkamer een luxe uitstraling. De Marble-serie is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: zwart, antraciet, grijs, bruin, lichtbruin en wit, en heeft tegelplaten tot wel 120 x 60 cm.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist AGO Badkamers & Tegels in Schaijk voor meer informatie en laat je inspireren.

Maxfine tegelseries - 4. Maxfine Marble
Maxfine tegelseries - 4. Maxfine Marble

Walk On keramiekplaten

De Walk On serie geeft iedere ruimte een fascinerende uitstraling met stedelijk allure. Deze serie bestaat uit keramiekplaten met een prachtig betoneffect en heeft een neutraal kleurenpalet: witte sneeuw, schemering, warme Hazel en Sand. De platen zijn verkrijgbaar in een formaat tot wel 300 x 150 cm. Met Walk On creëer je een elegante, eigentijdse sfeer in je badkamer.

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Onice

De Onice-serie van Maxfine is gebaseerd op Onyx-edelstenen, prachtige stenen met opvallende aderen erin. Hiermee past dit designproduct perfect in een trendy, luxe badkamer. Het kleurenpalet van Onice versterkt de schoonheid en schittering van de keramiekplaten. De heldere kleuren van de Onice-serie benadrukken de natuurlijke aderen waar de Onyx-stenen om bekend staan. Kies bijvoorbeeld voor smaragdgroen of een van de vele nuances van wit. Onice laat je elke dag de magische sfeer van verafgelegen plaatsen ervaren, gewoon in je eigen badkamer.

Maxfine tegelseries - 6. Onice

Maxfine voor natuurlijke badkamers

Maxfine-keramiekplaten passen perfect bij de trend van natuurlijke badkamers. In een natuurlijke badkamer kom je helemaal tot rust. Combineer een marmeren wand met natuurlijk houten badkamermeubels. Wil jij ook de aangename rust van een natuurlijke badkamer in huis halen? Laat je dan persoonlijk adviseren door AGO Badkamers & Tegels. Bekijk onze natuurlijke badkamers.

Hoe kies je de juiste tegel?

Niks zo lastig als het kiezen van je wand- en vloertegels voor de badkamer. Alleen de keuze binnen de Maxfine-collectie is al enorm. Hoe maak je uit al die producten de juiste tegelkeuze? Kom eens langs in onze showroom. Daar kan je de verschillende keramiekplaten naast elkaar zien en voelen. Dat helpt enorm bij het kiezen. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Maxfine-opties zien en kan al je vragen beantwoorden.

MAXFINE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken