AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Primabad Exclusive XL
Primabad Exclusive XL badkamermeubel grijs met bijpassende kast Primabad Exclusive XL badkamermeubel grijs met bijpassende kast
Royaal opberggemak

Primabad Exclusive XL

Rust is het sleutelwoord om te kunnen genieten van je badkamer. Rust ontstaat als de badkamer volledig in balans is. Hierbij spelen kleuren, materialen, producten en texturen een grote rol. De Primabad Exclusive XL serie draagt hieraan bij. Deze serie biedt een scala aan producten die je stuk voor stuk op elkaar kunt afstemmen. Jouw Baden+ badkamerspecialist adviseert je graag in het keuzetraject.

Riant Primabad badkamermeubel met twee wasbakken in stijlvolle kleurstelling

Opbergen in allerlei maten

In een gezin heeft iedereen zijn eigen spulletjes in de badkamer staan. Dit geeft al snel een rommelige uitstraling. Het Primabad Exclusive XL meubel is verkrijgbaar in verschillende breedtematen (beginnend bij 70 cm), waarbij het meubel van 140 cm breed vier ruime lades heeft. In deze lades is het mogelijk om een persoonlijke lade-indeling te kiezen. Zo kan ieder gezinslid zijn spulletjes netjes opbergen en blijft de badkamer opgeruimd. Voor extra opbergruimte kun je ook nog een hoge of lage kast plaatsen in dezelfde stijl.

Primabad Exclusive XL is te zien in onze betonlook badkamer Stone. Wil je meer weten over dit meubel? Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist AGO Badkamers & Tegels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

XL mogelijkheden

Deze meubellijn heet niet voor niets Exclusive XL. Met zes soorten wastafels, 5 breedtematen, 33 decorkleuren en 7 speciale corpus- en frontkleuren heb je extra veel keuze. De diverse wastafelmaterialen zijn uniek aan deze serie. Kies jij voor mineraalmarmer, beton of toch liever Solid Surface? Ook aan de kleinere details is gedacht. Zo kun je het meubel voorzien van luxe grepen met ledverlichting, zodat je ook 's avonds het meubel makkelijk kunt vinden.

Primabad Exclusive XL badkamermeubel wit met ronde spiegel
Primabad Exclusive XL - 2. XL mogelijkheden en 3. Spiegelkast

Primabad Exclusive XL spiegelkast

Boven het meubel is er in de meeste gevallen ruimte om een spiegel te plaatsen. Primabad heeft een breed assortiment aan spiegelkasten en spiegelpanelen. In diverse vormen en maten. Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Kies dan voor een spiegelkast. Ideaal om je shampooflessen, tandpasta en andere badkamerspulletjes uit het zicht op te bergen.

Spiegelpaneel

Een spiegelpaneel is een dunnere spiegel die strak op de wand geplaatst wordt. De spiegels kunnen geleverd worden met ingebouwde ledverlichting die je aanzet met een tip-toets. Primabad biedt ook meerdere mogelijkheden voor opbouwverlichting, zoals verlichting van aluminium of chroom. Uiteraard is er keuze uit verschillende designs. Bezoek onze showroom en laat je verrassen.

Primabad Exclusive XL - 3. Spiegelpaneel

ONTDEK MEER PRIMABAD EXCLUSIVE XL

Riant Primabad badkamermeubel in stijlvolle kleurstelling
Primabad - Exclusive XL - wastafel antraciet
Riant Primabad badkamermeubel in stijlvolle kleurstelling
Primabad - Exclusive XL - wastafelmeubel

PRIMABAD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken