AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Sealskin ligbaden
Sealskin ligbaden - Sealskin ligbaden Sealskin ligbaden - Sealskin ligbaden
Comfortabele ligbaden brengen wellness in je badkamer

Sealskin ligbaden

Of je nu in bad gaat om lekker schoon te worden of heerlijk wilt ontspannen, het bad staat gelijk aan de plek om heerlijk tot jezelf te komen en je fijn te voelen. Vanuit die gedachte heeft Sealskin meerdere ligbaden ontwikkeld met elk hun eigen voordelen op het gebied van design, comfort en functionaliteit.

Sealskin ligbaden - 1. Sealskin Voor iedereen is er een Sealskin ligbad

Voor iedereen is er een Sealskin ligbad

Ligbaden zijn er tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren. Rechthoekige modellen, vierkant of speciale modellen. Inbouw, half inbouw of vrijstaande modellen. Een bad in de badkamer is dé plek om heerlijk te genieten. Daarom is het belangrijk dat je voor een bad kiest wat bij je wensen past. Een bad met ergonomische belijning bijvoorbeeld, voor ondersteuning van je rug.  Een uniek design dat past bij je smaak of een modern bad met alle mogelijkheden op het gebied van weelde en luxe. Baden+ voert het complete assortiment Sealskin baden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Het ligbad dat zich aanpast aan je badkamerontwerp

Voor wie het ultieme ligbad wil heeft Sealskin het ligbad Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern ‘Dutch design’ en gemaakt van het bijzonder hoogwaardige materiaal solid surface. Uniek aan Canvas is dat het bad kan worden aangepast naar jouw situatie. En niet andersom, zoals dat tot nu toe altijd moest. Een schuine zijde die aansluit op je muren, een hoekje eruit vanwege een koof, een langere zijde, zodat het bad precies in je nis past. Het is allemaal mogelijk met Sealskin Canvas. Welke vorm je badkamerwensen ook aannemen, het Sealskin Canvas ligbad past vrijwel altijd.

Sealskin ligbaden - 2. Sealskin Het ligbad dat zich aanpast aan uw badkamerontwerp

ONTDEK MEER SEALSKIN BADEN

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Vrijstaand bad voor je badkamer

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eye catcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande ligbaden van Sealskin in de Icon serie. De Icon baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Icon is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Omdat Icon geen zichtbare scheiding tussen ligbad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Icon baden zijn compleet met afvoer en hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig.

Sealskin Wellness

Liggend genieten van wellness wordt mogelijk wanneer je in je bad een Sealskin whirlpoolsysteem laat inbouwen. En dat kan in vrijwel ieder Sealskin bad. Of kies je liever voor de bijzondere wellness doucheoplossingen van Sealskin die gemaakt zijn voor een algeheel gevoel van welzijn? Even een moment voor jezelf en je lichaam, weg van de drukte en zorgen van alledag. Het is mogelijk met de bijzondere douche- en whirlpooloplossingen van Sealskin.

SEALSKIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken