AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
  • Klantwaardering
    9
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Sunshower
Sunshower - Sunshower Sunshower - Sunshower
De zonnestraal in je doucheruimte

Sunshower

Met een Sunshower haal je de zon naar de badkamer. Tijdens het douchen ervaar je de helende, warme werking van zonlicht, waarmee je lichaam vitaal en energiek aanvoelt. Elke Sunshower heeft een verwarmende infraroodfunctie. Diverse series beschikken ook over laag gedoseerd UV-licht. De eenvoudige installatie maakt de Sunshower een goede upgrade voor de badkamer. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Sunshower: de kracht van zonlicht

De Sunshowers zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten. De wetenschap bevestigt dat zon- en infraroodlicht veel gezondheidsvoordelen bieden. De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in je badkamer past. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op je doucheruimte. Heb je onvoldoende ruimte of wil je geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo.

Jouw badkamerspecialist AGO Badkamers & Tegels in Schaijk vertelt je graag meer over Sunshower.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Nieuw: Sunshower Round/Plus

Sunshower introduceert de stijlvolle Round, die met ronde hoeken perfect aansluit op de laatste badkamertrends. Je kunt kiezen uit de Round (infrarood) en Round Plus, die naast infrarood ook UV-licht afgeeft. De Sunshower Round/Plus kan worden op- en ingebouwd. Wil je graag inbouw? De inbouw gaat niet diep in de muur. Installatie in de hoek van een badkamer is ook mogelijk. De Sunshower Round/Plus is komt in de maten S/M/L en in in trendy kleuren: Black, Organic Grey, White en Sand White.

Sunshower - 5. Nieuw: Sunshower ONE & Sunshower PLUS

Waarom een Sunshower met infraroodlicht?

Alle Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht. Dit licht is onzichtbaar, maar kun je wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door je raam heen schijnt. Infraroodlicht ontspant je spieren, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Heerlijk om je dag mee te beginnen of eindigen. Wil je een Sunshower met enkel infraroodlicht? Kies dan voor de Pure (XL), of Solo.

Sunshower - 2. Sunshower waarom met infraroodlicht
Sunshower - 3. Sunshower waarom met uv-licht

Waarom een Sunshower met uv-licht?

De Deluxe en Combi Sunshower geven een veilige, lage dosis uv-licht. 10 minuten voor zo'n Sunshower is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. Je verbrandt niet en profiteert toch van alle positieve effecten. Het licht zorgt voor extra vitamine D, wat resulteert in een betere weerstand, sterke botten en een mooie teint. Ook de productie van pigment en melanine wordt gestimuleerd; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Op een verantwoorde wijze krijg je zo een gezonde blos en voel je je energieker.

Veiligheid Sunshower

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

Sunshower - 4. Sunshower veiligheid

Sunshower collectie

Sunshower - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken