AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
048 641 4400 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Schaijk

AGO Badkamers & Tegels

AGO Badkamers & Tegels is uw badkamerspecialist in de wijde omgeving van Schaijk. Als onderdeel van AGO Totaaltechniek BV, is onze showroom dé plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer, toilet of woonvloer. Ook voor de volledige installatie staan wij voor u klaar. Wij ontzorgen u namelijk graag van ontwerp tot aan de realisatie.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. AGO Showroom vol badkamerinspiratie

Showroom vol badkamerinspiratie

De badkamer is een belangrijke plek in huis, waar u veel tijd besteed. Wel zo fijn als deze plek helemaal aansluit op uw stijl en gezinssituatie. Om die reden hebben wij een ruime showroom, waar u diverse realistische badkameropstellingen, tegels en woonvloeren kunt bekijken. Zo heeft u gelijk een goed beeld van de mogelijkheden voor uw woning. Onze medewerkers staan voor u klaar om een ontwerp op maat te maken. Enkel sanitairproducten aanschaffen, of advies in product- en materiaalkeuze? Ook dat is mogelijk, in onze showroom in Schaijk.

Maak een afspraak

Ons team

Ons enthousiaste team, onder leiding van eigenaar John van Summeren, staat klaar om uw droombadkamer te realiseren. De kracht van ons bedrijf is de persoonlijke begeleiding van elke renovatie. Vakmanschap en passie voor sanitair gaan hierbij hand in hand. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om een badkamerontwerp te maken dat aansluit op uw wensen en stijl. Ons eigen installatiebedrijf zorgt er tevens voor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer of woonvloer.

Over ons - 2. AGO Ons Team
Ieder mens is anders, waardoor het altijd een geweldige uitdaging is om een badkamer
te realiseren die helemaal aansluit op de wensen van de klant.

Installatiebedrijf

Wij zijn onderdeel van de AGO-groep Installatiebedrijven. Het grote voordeel hiervan is dat we alle renovaties in en om uw huis kunnen verzorgen door ons grote installatiebedrijf. Niet alleen uw nieuwe badkamer kan door ons geïnstalleerd worden. Ook kunt u bij ons terecht voor onder andere Cv-installaties, zonnepanelen en complete verbouwingen. Met ons eigen installatieteam kunnen wij u zekerheid geven in kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt, wat wel zo fijn is tijdens een verbouwing.

LEES MEER

Over ons - 4. AGO Specialiteitenblok
Over ons - 4. AGO Specialiteitenblok

Tegels

Komt u langs in onze showroom in Schaijk? Dan heeft u niet alleen ruime keuze in sanitair, maar ook in tegels en tegelwoonvloeren. Enkel de beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Luxe merken als Sphinx tegelsen Villeroy & Boch tegels, maar ook het huismerkassortiment van Baden+ is in onze collectie opgenomen. Wat uw stijl ook is, bij ons vindt u de tegel die bij u past. Van klein tot XXL-formaat en van modern tot klassiek.

LEES MEER 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9
14-05-2018
Waardering van onze klanten Komen afspraken na.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties