AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Schaijk

AGO Badkamers & Tegels

AGO Badkamers & Tegels is jouw badkamerspecialist in de wijde omgeving van Schaijk. Als onderdeel van AGO Totaaltechniek BV, is onze showroom dé plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer, toilet of woonvloer. Ook voor de volledige installatie staan wij voor je klaar. Wij ontzorgen je namelijk graag van ontwerp tot aan de realisatie.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. AGO Showroom vol badkamerinspiratie

Showroom vol badkamerinspiratie

De badkamer is een belangrijke plek in huis, waar je veel tijd besteed. Wel zo fijn als deze plek helemaal aansluit op jouw stijl en gezinssituatie. Om die reden hebben wij een ruime showroom, waar je diverse realistische badkameropstellingen, tegels en woonvloeren kunt bekijken. Zo heb je gelijk een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw woning. Onze medewerkers staan voor je klaar om een ontwerp op maat te maken. Enkel sanitairproducten aanschaffen, of advies in product- en materiaalkeuze? Ook dat is mogelijk, in onze showroom in Schaijk. De winkel is tevens goed bereikbaar vanuit Oss en bijvoorbeeld Nistelrode.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Ons enthousiaste team, onder leiding van eigenaar John van Summeren, staat klaar om jouw droombadkamer te realiseren. De kracht van ons bedrijf is de persoonlijke begeleiding van elke renovatie. Vakmanschap en passie voor sanitair gaan hierbij hand in hand. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek om een badkamerontwerp te maken dat aansluit op jouw wensen en stijl. Ons eigen installatiebedrijf zorgt er tevens voor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer of woonvloer.

Over ons - 2. AGO Ons Team
Ieder mens is anders, waardoor het altijd een geweldige uitdaging is om een badkamer
te realiseren die helemaal aansluit op de wensen van de klant.

Installatiebedrijf

Wij zijn onderdeel van de AGO-groep Installatiebedrijven. Het grote voordeel hiervan is dat we alle renovaties in en om jouw huis kunnen verzorgen door ons grote installatiebedrijf. Niet alleen jouw nieuwe badkamer kan door ons geïnstalleerd worden. Ook kun je bij ons terecht voor onder andere Cv-installaties, zonnepanelen en complete verbouwingen. Met ons eigen installatieteam kunnen wij je zekerheid geven in kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast heb je één aanspreekpunt, wat wel zo fijn is tijdens een verbouwing.

LEES MEER

Over ons - 4. AGO Specialiteitenblok
Over ons - 4. AGO Specialiteitenblok

Tegels

Kom je langs in onze showroom in Schaijk? Dan heb je niet alleen ruime keuze in sanitair, maar ook in tegels en tegelwoonvloeren. Enkel de beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Daarbij is ook het huismerkassortiment van Baden+ in onze collectie opgenomen. Wat jouw stijl ook is, bij ons vind je de tegel die bij je past. Van klein tot XXL-formaat en van modern tot klassiek.

LEES MEER 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken