AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over AGO Badkamers & Tegels

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 30 AGO Badkamers & Tegels reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.1
Offerte
8.9
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Fam. Giezen

Geplaatst op 07-05-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring en komen afspraken na. Er is een mooie badkamer afgeleverd.

Positieve opmerking:
Altijd bereikbaar, meedenken bij het ontwerp en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Heesakkers

Geplaatst op 01-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gastvrije ontvangst, heldere en duidelijke uitleg. Overzichtelijk, helder en duidelijk.

Positieve opmerking:
Bekwaam, vriendelijk en gastvrij

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Arnold

Geplaatst op 27-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne samenwerking

Positieve opmerking:
Gehele looppad afgeplakt, ook het stuk naar de lift toe, het stuk in de lift en ook op de begane grond waar je de voordeur uitloopt.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam van de donk

Geplaatst op 16-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meedenkend, adviserend, Wij hebben dit als zeer prettig ervaren

Positieve opmerking:
goed georganiseerde logistiek, netjes opgeruimd gewerkt

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam van Uden

Geplaatst op 29-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Vaklui in eigen huis

Verbeterpunten:
Geen ga zo door

Review door Mevrouw van Dijk

Geplaatst op 01-08-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dit bedrijf levert kwaliteit: goede materialen, bekwame vakmensen en korte lijnen in de communicatie.

Positieve opmerking:
Duidelijke offerte, goede adviezen, professionele aanpak, prettig contact

Verbeterpunten:
Ook schilderwerk opnemen, dan is het plaatje helemaal compleet.

Review door Fam Spierings

Geplaatst op 05-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een prima ervaring en deskundige uitleg een

Positieve opmerking:
Alles verliep vlot

Verbeterpunten:
Neen

Review door Peter Vermeulen

Geplaatst op 03-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij kwamen informeren om een lekkage te laten repareren. Omdat dit op korte termijn kon hebben wij toen meteen een offerte laten maken voor een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Op korte termijn reparatie uitvoeren in oude badkamer gaf voor ons de doorslag om te beslissen.

Verbeterpunten:
Jullie kunnen her waarschijnlijk niets mee maar levertijd nieuwe badkamers bekorten.

Review door Fam. Bonte

Geplaatst op 23-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Sfeer,vakmanschap,meedenken

Positieve opmerking:
Netheid,afspraak nakomen

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam. Kamsma

Geplaatst op 13-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken en nette afwerking

Positieve opmerking:
Meedenkend, informerend en volgens afspraak

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam. Hollebek

Geplaatst op 18-11-2022

8
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi eindresultaat, maar moeizame weg ernaar toe. Uitloop op planning ruim 2 weken

Positieve opmerking:
Alles in één hand, kwalitatief goede materialen

Verbeterpunten:
Betere coördinatie en toezicht op het werk noodzakelijk. Te veel mannetjes die in overleg met ons moesten uitzoeken wat ze moeten doen.

Review door Fam. van de Ven

Geplaatst op 15-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de renovatie van onze badkamer. Medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. Er wordt vakkundig en netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
De instelling van het bedrijf om eventuele problemen in goed overleg op te lossen.

Verbeterpunten:
Betere informatie vooraf zodat je beter voorbereid bent op wat er op je af komt.

Review door Mevrouw Selten

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met het bedrijf Ago is mij erg goed bevallen. Goede af spraken, prettig personeel, werken netjes.

Positieve opmerking:
Werken netjes

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. van Duijnhoven

Geplaatst op 18-06-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met de medewerkers van AGO goed contact gehad. Afspraken zijn nagekomen

Positieve opmerking:
De afgesproken momenten zijn ze er. Ook het mee denken om de badkamer te renoveren en niet alles te vernieuwen.

Verbeterpunten:
Vreemd was dat onze opdracht in november 2021 geplaatst de levering van het badkamer meubel er niet was op moment van installatie in mei 2022. lijkt me tijd genoeg om het meubel tijdig te bestellen en in huis te hebben.

Review door Fam. Apeldoorn

Geplaatst op 12-05-2022

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig, correct en vriendelijk personeel

Positieve opmerking:
Vakmensen in dienst, zij weten waar zij mee bezig zijn.

Verbeterpunten:
De planning zou iets efficienter kunnen zijn.

Review door Fam Polman

Geplaatst op 15-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wim van Homelen van AGO in Schaijk, aangesloten bij de Baden+ keten heeft ons prima geadviseerd, stond altijd voor ons klaar en ondanks de hele grote drukte in het werk was geen vraag teveel voor hem. Chapeau !

Positieve opmerking:
Klantgericht, deskundig in zowel techniek, materialen als ontwerp

Verbeterpunten:
Zorg dat deze adviseur een beter, moderner, gebruiksvriendelijker ontwerp-computerprogramma krijgt.

Review door Familie Van Hooijdonk

Geplaatst op 14-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne mensen. Deskundig en vriendelijk personeel

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam van de Goor

Geplaatst op 10-12-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij AGO in Schaijk geweest waar we werden geholpen door de zeer ervaren en vriendelijke verkoper Wim van Homelen. Hij heeft ons een duidelijk beeld gegeven van de verschillende opties voor de badkamer in onze nieuwebouw woning. We zijn heel blij met het eindresultaat en hulp van Wim. Wij raden het bedrijf zeker aan bij onze vrienden, familie en kennissen.

Positieve opmerking:
Meedenken, behulpzaam, de tijdnemen.

Verbeterpunten:
Geen punten voor nu

Review door Andre Peters

Geplaatst op 09-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van af het moment in showroom zeer goed en prettig geholpen.. Binnen afgesproken termijn een overzichtelijke offerte met tekening. Daarna deskundig advies voor het installatiewerk.. Na opdracht een duidelijke planning die strak wordt nagestreefd.

Positieve opmerking:
snel en direct contact

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Review door anonymous

Geplaatst op 14-05-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige mensen. Weten waar ze het over hebben.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 06-09-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfect. Komen afspraken na. Later geen rommel achter. Aan iedereen aan te bevelen.

Positieve opmerking:
Gedegen kennis van zaken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door H. van Uden

Geplaatst op 21-05-2017

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. We werden prettig te woord gestaan, er werd alle tijd genomen, en bij het plannen maken goed meegedacht in wensen en mogelijheden. Ook tijdens de uitvoering is er goed werk geleverd; vakmensen.

Positieve opmerking:
Zie antwoord hierboven.

Verbeterpunten:
Zorgvuldigheid in plannen.

Review door Minoe

Geplaatst op 02-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele prettige Samenwerking - denken mee en komen afspraken na - zou het bedrijf zeker aanraden aan anderen!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de aankoop kreeg ik goed advies, meedenken, goed invoelen wat ik wenste. Planning verliep niet soepel, te weinig duidelijkheid en informatie bij wijzigingen. Kritiek werd goed opgepikt.Daarna goed. Uitvoerend werk prima.

Positieve opmerking:
Er werd heel zorgvuldig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Goed en direkt blijven communiceren is en blijft belangrijk.

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, afspraken nakomen

Positieve opmerking:
Geleverd zoals afgesproken, kastdeurtje was krom daar hebben ze me zelf op gewezen, ik zelf had het niet direct gezien.

Verbeterpunten:
Jammer dat door een misrekening de toilet niet op de afgesproken hoogte gehangen kon worden. Monteur geeft tegelzetten de schuld en vice versa

Review door Mieke Loeffen

Geplaatst op 01-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben binnen korte tijd mijn badkamer aangepast, wat door lichamelijke ongemakken nodig was. Wat me wel is tegengevallen is dat er nog een kleinigheid afgemaakt moet worden en daar zit ik nu al een paar maanden op te wachten.

Positieve opmerking:
Goede medewerking om de werkzaamheden zo vlot mogelijk af te krijgen, medewerkers die hun best doen om de werkzaamheden snel en goed aan te pakken.

Verbeterpunten:
De nagekomen werkzaamheden snel afwerken.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geholpen

Positieve opmerking:
Hulpvaardigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door L. Manders

Geplaatst op 23-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben prima ervaring met AGO. De plaatsing van het tegelwerk, de doucheruimte en het wastafelmeubel zijn goed verlopen. Er was wel vertraging van een paar dagen i.v.m. een te smalle (profiel/scharnier voor) douchedeur. Dit is inmiddels hersteld.

Positieve opmerking:
De instalateurs en de tegelzetter hebben goed werk afgeleverd. De afwerking is oke en het geleverde werk ziet er strak uit. Het is ook heel fijn dat verpakkingsmateriaal en oude onderdelen (douchecel en wastafelmeubel) mee zijn genomen. Prima service.

Verbeterpunten:
De hoofdreden van de nieuw badkamer was een slechte douchecel die lekte bij de deuropening. Nou begrijp ik best dat een douchecel (anders dan bij een inloopdouche) niet 100% lekvrij kan zijn, maar de nieuwe doucheruimte is dat momenteel zeker ook niet. Het rubberprofiel onderaan de deur sluit niet aan. Sterker nog, er zit over de volle breedte een kier van zo'n 4 mm. Dat maakt dat het buiten de douche telkens nat wordt. Ik vind dat heel jammer en hoop dat Johan Beekmans hiervoor nog een oplossing kan aanbieden

Review door Mathijs

Geplaatst op 23-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed

Positieve opmerking:
Flexibel, meedenkend.

Verbeterpunten:
Verlichting showroom

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Van A tot Z. Vakmanschap, heldere communicatie en echt voor de klant.

Positieve opmerking:
Eerlijk en verstand van zaken. Vanaf advies tot en met oplevering

Verbeterpunten:

Met liefde gemaakt
Afspraak maken