AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
048 641 4400 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij

Reviews over AGO Badkamers & Tegels

Wij scoren een
9
9 van 1 10
op 11 AGO Badkamers & Tegels reviews
Communicatie
9.1
Advies
8.9
Offerte
8.6
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
8.8

Review door Anoniem

Geplaatst op 14-05-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige mensen. Weten waar ze het over hebben.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-09-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfect. Komen afspraken na. Later geen rommel achter. Aan iedereen aan te bevelen.

Positieve opmerking:
Gedegen kennis van zaken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door H. van Uden

Geplaatst op 21-05-2017

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. We werden prettig te woord gestaan, er werd alle tijd genomen, en bij het plannen maken goed meegedacht in wensen en mogelijheden. Ook tijdens de uitvoering is er goed werk geleverd; vakmensen.

Positieve opmerking:
Zie antwoord hierboven.

Verbeterpunten:
Zorgvuldigheid in plannen.

Review door Minoe

Geplaatst op 02-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele prettige Samenwerking - denken mee en komen afspraken na - zou het bedrijf zeker aanraden aan anderen!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de aankoop kreeg ik goed advies, meedenken, goed invoelen wat ik wenste. Planning verliep niet soepel, te weinig duidelijkheid en informatie bij wijzigingen. Kritiek werd goed opgepikt.Daarna goed. Uitvoerend werk prima.

Positieve opmerking:
Er werd heel zorgvuldig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Goed en direkt blijven communiceren is en blijft belangrijk.

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, afspraken nakomen

Positieve opmerking:
Geleverd zoals afgesproken, kastdeurtje was krom daar hebben ze me zelf op gewezen, ik zelf had het niet direct gezien.

Verbeterpunten:
Jammer dat door een misrekening de toilet niet op de afgesproken hoogte gehangen kon worden. Monteur geeft tegelzetten de schuld en vice versa

Review door Mieke Loeffen

Geplaatst op 01-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben binnen korte tijd mijn badkamer aangepast, wat door lichamelijke ongemakken nodig was. Wat me wel is tegengevallen is dat er nog een kleinigheid afgemaakt moet worden en daar zit ik nu al een paar maanden op te wachten.

Positieve opmerking:
Goede medewerking om de werkzaamheden zo vlot mogelijk af te krijgen, medewerkers die hun best doen om de werkzaamheden snel en goed aan te pakken.

Verbeterpunten:
De nagekomen werkzaamheden snel afwerken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geholpen

Positieve opmerking:
Hulpvaardigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door L. Manders

Geplaatst op 23-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben prima ervaring met AGO. De plaatsing van het tegelwerk, de doucheruimte en het wastafelmeubel zijn goed verlopen. Er was wel vertraging van een paar dagen i.v.m. een te smalle (profiel/scharnier voor) douchedeur. Dit is inmiddels hersteld.

Positieve opmerking:
De instalateurs en de tegelzetter hebben goed werk afgeleverd. De afwerking is oke en het geleverde werk ziet er strak uit. Het is ook heel fijn dat verpakkingsmateriaal en oude onderdelen (douchecel en wastafelmeubel) mee zijn genomen. Prima service.

Verbeterpunten:
De hoofdreden van de nieuw badkamer was een slechte douchecel die lekte bij de deuropening. Nou begrijp ik best dat een douchecel (anders dan bij een inloopdouche) niet 100% lekvrij kan zijn, maar de nieuwe doucheruimte is dat momenteel zeker ook niet. Het rubberprofiel onderaan de deur sluit niet aan. Sterker nog, er zit over de volle breedte een kier van zo'n 4 mm. Dat maakt dat het buiten de douche telkens nat wordt. Ik vind dat heel jammer en hoop dat Johan Beekmans hiervoor nog een oplossing kan aanbieden

Review door Mathijs

Geplaatst op 23-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed

Positieve opmerking:
Flexibel, meedenkend.

Verbeterpunten:
Verlichting showroom

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Van A tot Z. Vakmanschap, heldere communicatie en echt voor de klant.

Positieve opmerking:
Eerlijk en verstand van zaken. Vanaf advies tot en met oplevering

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
14-05-2018
Waardering van onze klanten Komen afspraken na.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties