AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
048 641 4400 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
AGO Badkamers & Tegels

Tegels

Bent u op zoek naar nieuwe wand- of vloertegels? Dan bent u bij AGO Badkamers & Tegels aan het juiste adres. In onze showroom in Schaijk kunt u tegels in diverse formaten, kleuren en dessins bekijken. Vindt u een tegel die helemaal aansluit op uw wensen? Dan zorgen onze vakmensen dat de tegels met precisie worden gelegd.

Compleet tegelassortiment voor uw woning

Met wand- en vloertegels legt u de basis voor de sfeer in uw woning. Houdt u van een landelijke sfeer of gaat uw wens juist uit naar een industriële look? Met tegels kunt u iedere stijl realiseren. In onze showroom vindt u tegels van de beste merken. Denk aan Sphinx Tegels, Villeroy & Boch en het Mix & Match assortiment van Baden+. De keuze voor de juiste tegel kan soms lastig zijn. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u passend advies te geven. Zo zorgen we ervoor dat uw nieuwe tegels passen bij uw stijl, gezinssituatie en budget.

Tegels - 1. AGO Compleet tegelassortiment voor uw woning
Tegels - 1. AGO Compleet tegelassortiment voor uw woning

Prachtige woonvloeren

Steeds meer mensen kiezen voor tegels als woonvloer. Waarom? Omdat er tegenwoordig ontzettend veel mogelijk is. Er zijn bijvoorbeeld tegels met houtstructuren. Deze zijn bijna net zo realistisch als echt hout. Zo krijgt uw woning een warme sfeer, maar behoudt u het onderhoudsgemak van tegels. In onze showroom kunt u verschillende woonvloeren in het echt bekijken. Hierdoor krijgt u direct een beter beeld van hoe een tegelwoonvloer in uw woning oogt. Wist u dat u een tegelvloer perfect kunt combineren met vloerverwarming? Ons installatiebedrijf kan de vloerverwarming gelijk onder uw nieuwe woonvloer plaatsen.

Tegels - 2. AGO Huidige tegeltrends vragen om vakmanschap

Huidige tegeltrends vragen om vakmanschap

De tegelwereld staat niet stil. Er komen steeds meer soorten tegels en trends op de markt. Zo vormen visgraattegels, tegels in XXL-formaat en dunne voegen de trends van nu. Prachtig om te zien, maar het leggen van deze tegels vraagt om kennis en ervaring. Gelukkig hebben wij een gedreven team, dat ervaring heeft met het plaatsen van alle soorten tegels. Geen uitdaging gaan we uit de weg, waardoor u blijvend kunt genieten van uw tegels. Niet alleen in Schaijk, maar in de wijde omgeving van o.a. Oss, Nistelrode, Boxmeer, Grave en Uden.

Maak een afspraak
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9
14-05-2018
Waardering van onze klanten Komen afspraken na.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties