AGO Badkamers & Tegels
AGO Badkamers & Tegels
Industriepark 11
5374 CM Schaijk
0486 41 44 00 - info@ago-groep.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
AGO Badkamers & Tegels

Tegels

Ben je op zoek naar nieuwe wand- of vloertegels? Dan ben je bij AGO Badkamers & Tegels aan het juiste adres. In onze showroom in Schaijk kun je tegels in diverse formaten, kleuren en dessins bekijken. Vind je een tegel die helemaal aansluit op jouw wensen? Dan zorgen onze vakmensen dat de tegels met precisie worden gelegd.

Compleet tegelassortiment voor jouw woning

Met wand- en vloertegels leg je de basis voor de sfeer in jouw woning. Houd je van een landelijke sfeer of gaat jouw wens juist uit naar een industriële look? Met tegels kun je iedere stijl realiseren. In onze showroom vind je tegels van de beste merken. Denk aan en het Inca, Terratinta en Mix & Match assortiment van Baden+. De keuze voor de juiste tegel kan soms lastig zijn. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je passend advies te geven. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe tegels passen bij je stijl, gezinssituatie en budget.

Tegels - 1. AGO Compleet tegelassortiment voor jouw woning
Tegels - 1. AGO Compleet tegelassortiment voor jouw woning

Prachtige woonvloeren

Steeds meer mensen kiezen voor tegels als woonvloer. Waarom? Omdat er tegenwoordig ontzettend veel mogelijk is. Er zijn bijvoorbeeld tegels met houtstructuren. Deze zijn bijna net zo realistisch als echt hout. Zo krijgt jouw woning een warme sfeer, maar behoudt je het onderhoudsgemak van tegels. In onze showroom kun je verschillende woonvloeren in het echt bekijken. Hierdoor krijg je direct een beter beeld van hoe een tegelwoonvloer in jouw woning oogt. Wist je dat je een tegelvloer perfect kunt combineren met vloerverwarming? Ons installatiebedrijf kan de vloerverwarming gelijk onder jouw nieuwe woonvloer plaatsen.

Tegels - 2. AGO Huidige tegeltrends vragen om vakmanschap

Huidige tegeltrends vragen om vakmanschap

De tegelwereld staat niet stil. Er komen steeds meer soorten tegels en trends op de markt. Zo vormen visgraattegels, tegels in XXL-formaat en dunne voegen de trends van nu. Prachtig om te zien, maar het leggen van deze tegels vraagt om kennis en ervaring. Gelukkig hebben wij een gedreven team, dat ervaring heeft met het plaatsen van alle soorten tegels. Geen uitdaging gaan we uit de weg, waardoor je blijvend kunt genieten van jouw tegels. Niet alleen in Schaijk, maar in de wijde omgeving van o.a. Oss, Nistelrode, Boxmeer, Grave en Uden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Schaijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van AGO Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor AGO Badkamers & Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken